Rreth nesh

Albania Properties ishte e para kompani e huaj ne fushen e Real Estate për tregun e pronave Shqipëtare dhe investime trojesh për tregun e huaj. Albania Properties me dege ne Londer është e drejtuar nga ekip i specializuar në Prona te Paluajteshme shqiptare, dhe Investimeve Industriale ne Shqiperi.

Ekipi profesional

Me ekip të dedikuar profesionistësh të huaj dhe shqiptarë, me partnerë në Tiranë dhe Sarandë (që kanë vepruar për më shumë se një dekadë në Shqipëri) ne ofrojmë informata të vlefshme, mbështetje, këshilla dhe për të ndihmuar përmes procesit të tërë të blerë, marrë me qera,, menaxhimit të ri-shitje, financave / hipoteke, planifikimin e lejeve, mobilimin dhe më shumë, çdo gjë që kërkohet nga çdo lloj të blerësit në të gjitha fushat. Ne krenohemi për të qenë agjentët më me përvojë të patundshme në Shqipëri dhe duke ofruar këshilla të ndershëm dhe përkrahje për të gjithë klientët tanë.

Qëllimi ynë është që të tejkalojnë pritjet e klientit duke ofruar shërbim të klasit të parë përmes procesit të blerjes tërë, konsultimi, financave, Marrja me qira, mobilimin, duke planifikuar një biznes, arkitektët, avokatët, ri-shitjen e pronës apo investimet dhe më gjerë.

Turne pa pagesë pronës

Ne ofrojmë turne FALAS pronësore të grupeve të investitorëve, pije falas aeroport, strehim të lirë shikimin zbritur dhe zbritur me qira / Makina Vetura me qira në Tiranë, Shqipëri. Për individët që ne ofrojmë shikimin të lirë të pronës.

Ne jemi më me përvojë në Rentals dhe menaxhimin e pronës në Shqipëri dhe ne jemi kompania kryesore Real Estate në Shqipëri për tregun lokal. Kjo është thelbësore për çdo investitor të ketë pronën e tyre me qira, menaxhuar dhe dukej pas.

Ne gjithashtu krenohemi për ndihmuese të mirë të Pronës zgjedhur Shqipëri dhe investimet Pushime cila është si rezultat i mbi 15 vjet partneritet të gjatë me zhvilluesit lokale dhe partnerët përmes Shqipërisë që kanë biografi të dëshmuar udhë.

Garancitë

Ne vetëm të tregut të pronave në Shqipëri, tokat dhe llojet e tjera të investimeve që kanë veprat e pastër pronësie. Megjithatë ne nuk i japin garanci në këtë temë si ajo është deri në avokatit të blerësit / këshilltar ligjor për të kontrolluar tërësisht dhe të bëjë kujdes për shkak në asnjë lloj investimi.

Shënim për çdo investitor apo blerës të çdo lloji investimi çdo vend: Jini shumë të vetëdijshëm dhe të merrni këshilla krejtësisht të pavarur ligjor, kur ju vendosni për të blerë një pronë ose ndonjë investim tjetër që ju bëni dhe nuk përpiqen për të përdorur në shtëpi këshilltarëve ligjorë, ose në shtëpi në çdo avokatëve vendi ju vendosni për të blerë një pronë.

Ne nuk do të shesë pronën në vende ku ne besojmë ose të parë nga përvoja që klientët lokale e tregut nuk do të blej. Për shkak të qëndruar tonë të gjatë në Real Estate shqiptare më e dëshiruar dhe pronat më të mira vijnë tek ne së pari për shkak të marrëdhënieve tona të stafit dhe kontaktet me pronarët, pronarëve, shitësit, blerësit, zhvilluesit dhe qeveritë lokale.

Shërbim shtesë

Ne ofrojmë me cilësi të lartë paketa mobilje italiane plota për vetëm 3600 euro dhe Paketa përfshin njësi kuzhine, mallra të bardhë, shpërndarjen dhe instalimin. Air conditioning për një apartament ose një shtëpi të vogël në 800 Euro (ofrimit inc dhe instalimit).

Nëse ju doni te blini pronë në Shqipëri

SHËNIM: Të jetë i vetëdijshëm për të cilin ju bleni nga ose që ju të investojë përmes. Kontrolloni tërësisht përvojën e mëparshme të Shqipërisë agjent apo broker estate tuaj në tregun e pronës shqiptar dhe rekord tyre udhë. Më e rëndësishmja, nuk paguajnë asnjë para derisa ju jeni të lumtur dhe të kënaqur me të gjitha pronave dhe informacionin e investimeve dhe ju keni bërë kujdesin e duhur.

A nuk paguajnë asnjë takse rezervimi pronësisë ose tarifat agjent, nëse ju bleni me financa / peng deri sa të jeni të sigurt se ju do të merrni miratuar ose ju merrni certifikatë miratimi peng përndryshe nuk janë rreziqet e hipotekave tuaj duke u refuzuar dhe ju nuk mund të merrni fess mbrapa (në varësi të agjentëve).

Përsëri, nuk paguajnë asnjë takse rezervimi apo depozitat deri sa ju jeni plotësisht të kënaqur me kujdesin e duhur dhe mos harroni kurrë nuk blej pa këshillojnë pavarur juridik, i cili ka trajtuar me vendin që ju jeni duke blerë apo duke investuar.

Ne do të jenë të lumtur për të dëgjuar nga ju dhe për të diskutuar nevojat tuaja të investimeve dhe mund të kalojnë nëpër të gjitha hapat.

Pronat në Shqipëri

Gjeni prona në Shqipëri me Shqipërinë Properties.co.uk-- një e Shqipërisë numri Real Estate pronë e internetit. Ne jemi të kënaqur për të ofruar një gamë të pasurisë më të mirë të zgjedhur, apartamente, shtëpi, tokë, investimet komerciale, me pakicë dhe industriale në Shqipëri. Nëse jeni në kërkim për pronën tuaj ëndërr në Shqipëri ose në një investim, ju keni ardhur në vendin e duhur! Shqipëri-Properties.co.uk listat japin shumë të mirë dhe të lartë, rritje të lartë dhe të madh pasurinë potenciale të fundit në Shqipëri.

Në rast se ju nuk e gjeni prona juaj ëndërr në Shqipëri, ju mund të kontaktoni direkt çdo të ekipit tonë të agjentëve të pasurive eksperiencë në Shqipëri, të cilët do të jenë të lumtur për të gjetur ju një pronë në Shqipëri ose çdo lloj tjetër investim që ju po kërkoni. Jo të gjithë Albania tona Zgjedhje të pronës janë të shënuara në Shqipëri-Properties.co.uk faqen tonë të internetit, por ne kemi shumë Pronës listings Shqipërinë në librat tona, pra me e-mail ne ju Kërkesat pronësore, ne mund të jetë në gjendje për të gjetur prona ideal në Shqipëri për ju.

Nëse ju keni një pronë për të shitur apo të marrësh me qira ju lutem na kontaktoni si ne kemi kërkesë të lartë nga klientët tanë për prona të ndryshme dhe investime të tokës.

Ne jemi të lumtur për të ju ndihmuar me kërkesën tuaj ose hetim vetëm kështu që ju lutemi të na kontaktoni.