Property Tour

1
Gjeni pronen e enderrave tuaja

nepermjet ekipit të dedikuar profesionistësh të huaj dhe shqiptarë.

2
Vezhgim te pronave pa pagesë

për grupe investitorësh, pije falas dhe pritje ne aeroport etj.

3
Shërbimi komplekse

me ekip të dedikuar profesionistësh të huaj dhe shqiptarë.

4
15 vjet përvojë pune

kompania e parë të pasurive të patundshme në tregun e pronës shqipërisë në tregun e huaj.

5
Nuk ka takse rezervimi

nuk paguajnë asnjë takse rezervimi derisa ju jeni plotësisht të lumtur.

1Gjeni pronen e enderrave tuaja

Gjeni pronë në Shqipëri me Albania-Properties.co.uk - Websiti numer 1 i pronave te paluajteshme Shqiptare ne internet. Kemi kenaqesine tju ofrojme një game te gjere të pasurive me te perzgjedhura si, apartamente, shtëpi, tokë, troje, dyqane, locale, investime si dhe projekte industriale në Shqipëri. Nëse jeni në kërkim për pronën e enderra tuaja ose per investim në Shqipëri, ju keni ardhur në vendin e duhur! Albania-Properties.co.uk liston pronat me te mira, cmimet me konkuruese dhe me potencial per rritje cmimi.

Në rast se ju nuk gjeni pronen qe ju kerkoni në faqen tonë të internetit, ju mund të kontaktoni direkt me ne, dhe ekipi yne do të jenë të lumtur për tju ndihmuar qe tju gjeje juve pronen tuaj te preferuar në Shqipëri ose çdo lloj tjetër investim që ju kërkoni. Jo të gjithë pronat janë të listuara në faqen tone te internetit Albania-Properties.co.uk, prandaj ne mund te kemi shumë prona qe nuk jane ne zyre duke u perpunuar, pra nese ju na dergoni nje e-mail me kerkesen tuaj specifike, ne mund të jemi në gjendje për të gjetur pronen tuaj ideale në Shqipëri.

2Vezhgim te pronave pa pagesë

Ne cdo rast qe ju deshironi te vizitoni dhe te shihni pronat tona, ne ofrojmë vezhgime falas per te pare pronat, trojet etj. Nese jeni nje grup bleresish, ne ofrojme pritje falas ne aeroport, dhe vezhgimi eshte perseri falas ne cdo qyetet nese ju blini nepermjet nesh. Nese ju nuk blini do mbuloni vetem shpenzimet e transportit.

Nese ju jeni bleres individe dhe keni transportin tuaj vezhgimet jane falas sepse ne kemi prezantues ne cdo qytet dhe me kenaqesi ju presin sapo te arrini ne qytetin perkates, dhe mund tju shoqerojne per tju treguar pronat.

nese nuk keni transprotin tuaj, me gjithe kenaqesi ju ofrojme gjithashtu makina me qera me cmime te lira dhe ju rekomandojme hotele me ulje cmimi.

Nepermjet partnereve tane ne Shqiperi ne kemi nje pervoje te gjate per dhenje pronash me qera dhe manaxhim pronash qe prej vitit 2000. Kjo është thelbësore për çdo investitor apo pronar shtepie qe të kenë pronën e tyre me qira, menaxhuar dhe ne kujdesje.

Ne gjithashtu krenohemi për perzgjedhjen e pronave me te mira ne Shqiperi, si per investime ashtu per prona per pushime apo per familje.

3Shërbimi komplekse

Me ekip të dedikuar profesionistësh të huaj dhe shqiptarë, me zyrat lokale në Tiranë (që kanë vepruar për më shumë se një dekadë në Shqipëri) që ne ofrojmë informata të vlefshme, mbështetje, këshilla dhe për të ndihmuar përmes procesit të tërë të blerë, marrë me qera,, menaxhimit të ri-shitje, financave / hipoteke, planifikimin e lejeve, mobilimin dhe më shumë, çdo gjë që kërkohet nga çdo lloj të blerësit në të gjitha fushat. Ne krenohemi për të qenë agjentët më me përvojë të patundshme në Shqipëri dhe duke ofruar këshilla të ndershëm dhe përkrahje për të gjithë klientët tanë.

Qëllimi ynë është që të tejkalojnë pritjet e klientit duke ofruar shërbim të klasit të parë përmes procesit të blerjes tërë, konsultimi, financave, Marrja me qira, mobilimin, duke planifikuar një biznes, arkitektët, avokatët, ri-shitjen e pronës apo investimet dhe më gjerë.

415 vjet përvojë pune

Prona Shqipëria ishte e para kompani shqiptare Real Estate për tregun e pronës në Shqipëri dhe investimet e tokës për tregun e huaj. Shqipëria Prona është shqipja drejtuar specializuar në Real Estate Albania, Tregtare, me pakicë, Turizmit dhe Investimeve Industriale.

Ne jemi më me përvojë në Rentals dhe menaxhimin e pronës në Shqipëri dhe ne jemi kompania kryesore Real Estate në Shqipëri për tregun lokal. Kjo është thelbësore për çdo investitor të ketë pronën e tyre me qira, menaxhuar dhe dukej pas.

Ne gjithashtu krenohemi për ndihmuese të mirë të Pronës zgjedhur Shqipëri dhe investimet Pushime cila është si rezultat i mbi 15 vjet partneritet të gjatë me zhvilluesit lokale dhe partnerët përmes Shqipërisë që kanë biografi të dëshmuar udhë.

Ne vetëm të tregut të pronave në Shqipëri, tokat dhe llojet e tjera të investimeve që kanë veprat e pastër pronësie. Megjithatë ne nuk i japin garanci në këtë temë si ajo është deri në avokatit të blerësit / këshilltar ligjor për të kontrolluar tërësisht dhe të bëjë kujdes për shkak në asnjë lloj investimi.

5Nuk ka takse rezervimi

A nuk paguajnë asnjë takse rezervimi pronësisë ose tarifat agjent, nëse ju bleni me financa / peng deri sa të jeni të sigurt se ju do të merrni miratuar ose ju merrni certifikatë miratimi peng përndryshe nuk janë rreziqet e hipotekave tuaj duke u refuzuar dhe ju nuk mund të merrni fess mbrapa (në varësi të agjentëve).

Përsëri, nuk paguajnë asnjë takse rezervimi apo depozitat deri sa ju jeni plotësisht të kënaqur me kujdesin e duhur dhe mos harroni kurrë nuk blej pa këshillojnë pavarur juridik, i cili ka trajtuar me vendin që ju jeni duke blerë apo duke investuar.