Na kontaktoni

Adresa: 22 Tenby House, Hornsey Road, London, N7 7NH, England.
Cel: 0044 77 9255 9350, Tel: 0044 207 607 9119
Email: info@albania-properties.co.uk

 

Albania Properties ishte e para Agjensi Imobiliare shqiptare qe ka promovuar pronat, trojet dhe investimet Shqiptare per marketin nderkombetar anembane globit. Albania Properties eshte kompani Angleze me staf shqiptar dhe te huaj te specializuar në fushen e pronave te paluajteshme, rezorteve, hoteleve dhe investimeve industriale duke perfshire fushen energjitike.
 
Qëllimi ynë është që të tejkalojnë pretendimet e klientit duke ofruar shërbim të klasit të parë përmes procesit të blerjes, konsultim i vazhdueshem, financim, mobilimin, dhenie me qera, rekomandim arkitektësh, avokatësh, ri-shitjen e pronës apo investimet dhe më gjerë.