Pse të zgjidhni ne

Rreth nesh

Me baze qendrore ne Londer dhe me ekip të dedikuar profesionistësh të huaj dhe shqiptarë, me partnerë në Tiranë, Vlore dhe Sarandë ne jemi zgjidhja e vetme per kedo qe kerkon te bleje prona ne Shqiperi. Me informata të vlefshme, mbështetje, këshilla dhe ndihmë te plotë gjatë gjithë procesit të blerjes, shitjes, qeradhënjes ose investimit.

Rreth Shqipërise

Në kufi me Greqinë dhe Malin e Zi kjo pak vend i bukur paprishur u harrua gjatë nga e kaluara e saj e errët, por tani është duke filluar të shfaqen.