Get ofertën tuaj personal

Prona Shqipëria ishte e para kompani shqiptare Real Estate për tregun e pronës në Shqipëri dhe investimet e tokës për tregun e huaj. Shqipëria Prona është shqipja drejtuar specializuar në Real Estate Albania, Tregtare, me pakicë, Turizmit dhe Investimeve Industriale.

Qëllimi ynë është që të tejkalojnë pritjet e klientit duke ofruar shërbim të klasit të parë përmes procesit të blerjes tërë, konsultimi, financave, Marrja me qira, mobilimin, duke planifikuar një biznes, arkitektët, avokatët, ri-shitjen e pronës apo investimet dhe më gjerë.

Ne ofrojmë një Programm individuale për ju. Ju lutem, plotësoni formularin më poshtë ose na telefononi dhe ne do të mund të sigurojë një ofertë personale për ju.

Yes, I'd like a personal offer. It's FREE.

Na pyet per sherbimet tona

Albania Properties
. .

Prona Shqipëria ishte e para kompani shqiptare Real Estate për tregun e pronës në Shqipëri dhe investimet e tokës për tregun e huaj.