KOMPLEKSI SARANDA SUNSET, Apartamente ne Sarande Saranda

Rruga e Butrintit, Sarande
60-68 m2 square
1-8 Kati
1-2 bedrooms
1 bathroom
sea, city view
Sold
47 600

On Map

Share it!

More about this property

Kompleksi Saranda Sunset

Apartamente ne Sarande tek kompleksi banimit Saranda Sunset ne linjen e pare me detin ne Sarande, qe ofron apartamente me hipoteke dhe me pamje te hapura nga deti.
 
Tek kompleksi me apartamente, Saranda Sunset, kemi 11 apartamente, te gjithe me pamje nga deti. Nente prej tyre jane me nga nje dhome gjumi (1+1) dhe njeri eshte me dy dhoma gjumi (2+1).
 
Apartamentet me nje dhome gjumi jane te dy tipeve, me 60m2 dhe 68m2. Apartamenti me dy dhoma gjumi eshte 92m2.
 
Kompleksi eshte ndertim i ri dhe apartamentet jane te pabanuar dhe jane bosh.
 
Apartamentet ne Sarande kane ballkone te medhenj, me ashensor dhe me kryesorja jane me hipoteke. Vendndodhja e apartamenteve te lire jane katet, 1, 3, 4, 5, 6 dhe 8.
 

Procedura e blerjes dhe shpenzimet

Procedura e blerjes se pronave ne Shqiperi mbikeqyret nga noteret. Per pronat me hipoteke firmoset kontrate shitje ne momentin qe jane paguar te gjitha detyrimet dhe firmosja finalizohet nga te gjithe palet perpara noterit dhe hipoteka (titulli i pronensise kalon tek bleresi) kjo procedure komplethet nga noteri.
 
Per te firmosur, bleresit ose mund te firmosin personalisht, ose mund te firmosi nje person i autorizuar nga bleresi.
 
Tarifat e notereve variojne nga siperfaqja e pronave dhe jane afersisht 200 Euro per nje apartament per shtetasit Shqipetare dhe dyfishi per shtetasit e huaj.
 
Ne ju asistojme ne te gjithe hapat e blerejes.
 

Manaxhimi dhe dhenja me qera

Per bleresit te cilet duan te perfitojne duke i dhene pronat me qera, ne kemi krijuar nje staf te posacem per dhenje dhe manaxhim te pronave me qera ne Sarande.
 
Gjate sezonit veror, kerkesat per dhoma plaxhi ose shtepi plazhi per pushime, nje apartament jepet afersisht nga 30 gjer 50 Euro nata dhe rezervimet jane zakonisht javore ose dyjavore.
 

Cmiemt e shitjeve

Lista e cmimeve te shitjeve eshte si me poshte. jeni te mirepritur te na kontaktoni per me teper informacion ose per cdo pyetje qe te keni.

 

Ask about this property

Albania Properties
. .

Fill the contact form below

Property you might like

Saranda
132 920 €

SikkSakk Resort, Beachfront apartments in Saranda with private beach

Excellent on site services to include a private beach, communal swimming pool, beach bar/restaurant, hotel, underground parking and landscaped surroundings.

Details

Tipiapartments for sale
Kati0-5
Dhoma1-2
Square66-117 m2
More